14 Mart 2013 Perşembe

YENİ MISSHALARIM GELDİİİ..

Merhaba sevgili takipçilerim, 
Pazartesi günü MISSHA dan sipariş verdiğim kremim geldi..
Daha önce de aldığım kremlerimi çok severek kullanıyorum...
Biliyorsunuzdur belki Missha sitesini yeniledi ve bizleri bilgilendirmeye yönelik açıklamalar koydular sitelerine..Bence çok hoş olmuş.. Sayfayı incelerken NEDEN MISSHA başlıklı sayfası ilgimi çekti..Burada hangi Missha ürünlerini hangi cilt tipinde ve hangi yaştaki bayanlar kullanmalıdır açıklamışlar..Ben de Missha'nın SIGNATURE REAL COMPLETE BB CREAM'ni merak ediyordum.Kullanabileceğimi okuyunca hemen sipariş verdim ve kapıda ödeme seçeneğini tercih ettim..Böylesi benim için daha iyi oluyor..Tercih meselesi tabii ki..


 Paketi açınca iki tane de deneme ürünü olarak 20- 40 yaş üstü bayanların kullanmaları için çıkarttıkları Salyangoz özü içeren SÜPER AQUA CELL RENEW SNAİL SKIN TREATMENT VE CELL RENEW SNAİL ESSENTİAL MOUSTURIZER nemlendiricilerini gönderdiklerini görünce hoşuma gitmedi değil=)Hemen onları da denedim gayet cildimi yumuşattılar..=)

 Ben çantamda da rahatça taşımam için küçük boylarını tercih ediyorum..Bu kremde de aynen öyle oldu..Sanıldığı kadar çabuk bitmiyor ürünler.. BB kremlerden fazlaca olunca dönüşümlü kullanıyorum..

 Kremi denemek için elime sıktım fakat bir hayli aktı..Kargoda gelirken herhalde baş aşağı çok durmuş..Geri kalanını da yüzüme sürmek zorunda kaldım..Ellerim kremsizken sürdüm o nedenle yapısı bana kuru gibi geldi..Ama daha sonra yüzüme nemlendirici varken sürdüm iyi durdu..Yani bu da diğerleri gibi favorlerim arasında 

Kapatıcılığını ben başarılı buldum..Ellerimdeki lekeler tamamen kapanmadı ama en azından görüntüyü yumuşattı..Bence cildi kuru olanlar rahatlıkla kullanabilirler..Bir de yıkanma ve temizleme derdi olmuyor ya tam da biz hanımların keyifle kullanacağı bir ürün..Sür-makyajını yap-gez dolaş-eve gel-temizlemeden yat-ohh ne rahat..Diğer Missha kremlerimi de yıkamadım hiç de bir şey olmadı..Tecrübeyle sabit..Hem cildi besliyor, kurutmuyor, tedavi ediyor..Daha ne isteriz..anılıyor muyum??
Kendinize çok iyi bakın, mutlu ve sağlıklı kalın..

Eğer almak isterseniz fiyarı: 39 tl ( 30 tl üzeri siparişlerde kargo ücreti ödemiyorsunuz)
Site adresi: http://www.misshashop.net/
Hem güvenilir, hem de ürünleri orjinal..

Ben yazmaktan yorulmuyorum , siz de yorumlamaktan yorulmayın olur mu..Bizler için çok önemlii..

6 yorum:

  1. Mıssha nın ürünleri hep merak etmiştim. O kadar herşeyi araştırmama rağmen sitesini ilk defa gördüm! büyük kayıp benim için :/ Hemen siteyi inceleyeceğim.
    İyi günlerde kullan ablam ;)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım. bence sen de denemelisin..çok güzeller..ben çok memnun kaldım ürünlerinden.öpüyorum..

    YanıtlaSil
  3. missha bir bana nasip olmadı :) güle güle kullan ablacım

    YanıtlaSil
  4. evvelden almak zor oluyordu ama artık ülkemizde de var. O nedenle sahip olunabilir.. bence sana da nasip olabilir..teşekkür ederim..öüyorum..

    YanıtlaSil
  5. Missha, hep duyupta bir türlü deneyemediğim :) Güzel günlerde kullan.
    Bu arada bende mim'in var haberin olsun =)))

    YanıtlaSil
  6. Bence denemeye değer..Teşekkür ederim..Şimdi hemen mimciğime bakıyorum..Sağol=)

    YanıtlaSil