24 Mart 2013 Pazar

MİMLENMİŞİM ..

Merhaba güzel insanlar..
Bloğumda gezinirken gelen maillerden birinde sağolasıca İlke beni mimlediğini belirtmiş.Ben de hemen baktım ve davete icabet etmemek olmaz deyip cevaplamaya koyuldum..
Bakalım beğenecek misiniz?.
İtiraf edeyim önce kendimi sorgu odasında -ki daha önce hiç başıma gelmedi, sonrasında evlendirme programında, işçi bulma kurumuna bilgi yazarken, emekli olmuşum da bir yerlere yerleşiyormuşum gibi hissettim..


1- En son kime yalan söyledin? Niye?

Beni doğduğum günden beri tanıyan ve öz teyzem daha yakın bir kişinin özel bir sebepten dolayı kızının fikrimi sorduğu soruya bilgim olmadığı cevabını verdim. Diğer kişiyle araları açılmasın diye..

2- Biz okumuyoruz farzet, kendine bir itirafta bulun.
Bu gün ne kadar az kuru yemiş yedim.He he ben de inandım dedi içimdeki ses..

3- Şu an istediğin işi mi yapıyorsun?

Öyle de denebilir. Lise yıllarımda girdiğim üniversite sınavında çok yüksek A gibi yabancı dil puanını sırf meslek lisesi çıkışlı olduğum için öğretmenlik yazamamıştım..Ama güzelliğe ve kozmetiğe merakımdan dolayı da bu mesleği seçtim. İyi de etmişim diyorum..Gerçi benim yapamadığımı kızım şu anda İngilizce öğretmenlik okuyarak yapıyor...


4- Mutlu musun?
İnsan mutlu olmamak için bahane ararsa çok rahat bulur. Oysa imkansızken de mutlu olayı bilmek lazım. Hemen parlayıp sönen ve sonra mutlu olmak için bir şeyler bulan bir insanım..Mutluyummm..


5- Keşke... ? 
Her insanın bir keşkesi vardır. Benim keşkem de mesleğim üzerine.Keşke bloğu yayınlamadan önceki biten malzemelerimi atmasaydım.Ne güzel şimdi yayınlardım..Tüh bea..


6- Sence ideal eş nasıl olmalı?
Bence başak burcundan olmalı..
Benim eşim Başak burcunun özelliğini taşıyan ideal bir eş..Süper eş oluyorlar ama herşeye de karışıyorlar..Ne de olsa zevkli insanlar..


7- Nerede yaşıyorsun ve ömrünü nerede geçirmek istiyorsun?
Ben doğma büyüme Angara'lıyım..Buradan başka yerler de yaşadım ama bu şehir her zaman farklıdır benim için..Küçük şehirlerde de bulundum..Balıkesirde evimiz var..İnşallah günün birinde emekli olursak eşimle sahil kasabasına yerleşip börtü böceklerle haşır neşir olmayı arzu ediyorum..


8- Korkuların neler?
Gün geçtikçe içinde bulunduğumuz siyasi, ekonomik durumdan dolayı çocuklarımızın bizler kadar güzellik ve samimilik, doğallık yaşayamayacaklar..Onlara bir karışıklık bırakacağız diye çok korkuyorum. Sürekli bir mücadele ve koşuşturma içinde kendilerini ve bizleri unutacaklar..Aile, akrabalık,dostluk, komşuluk kavramlarının kalmayacağından korkuyorum..Bir anne ve kadın olarak..

9- Seni en çok ne mutlu eder?
Sevdiklerimle beraber olduğum her anlar beni mutlu eder..Çünkü, onların sağlıklı ve huzurlu olduklarını gördüğüm için mutlu olurum..


10- Hayatında en çok utandığın an/anı?
Lise zamanlarında yaşadığım bir olayı hatırladım..Bunamaya başladım ne.?Şimdiki zaman dururken sen git taa lise yıllarına!!
Ablamla beraber gezmeye gidiyoruz. Kiloş etek giymiştim. Ankara'da İzmir caddesini Sakarya caddesine bağlayan köprünün üst geçidinden geçerken birden bir cerayana kapıldım ve hoooop etek tepeme çıktı. Bir tarafını tutuyorum diğer tarafı havalanıyor..Ablamla eteği zaptetmeye çalışırken yaşadığım utanmayı anlatamam..Bir daha da hiç kloş etek giydiremediler bana.
Rezil olduk sosyeteye..

11- Kendinde en sevmediğin özellik?
Son zamanlarda aldığım kilolardan dolayı oluşan şamyel cinsi göbişimden memnun değilim ama onlarında hakkından geliyorum artıkın..Daha bir sürü vardır ama insanın aynaya nasıl baktığına bağlı sevmediği özelliklerinin olması..





Verdiğim cevaplarda gayet samimiydim ve çok eğlendim..
İlke'ciğime çok teşekkür ederim mimlediği için..
Kendisinin bloğunu merak ederseniz bir tıktık yapmanız sizi yormaz.

Eğer içinizden bu mimi yapmak gelirse davet etmemi beklemeyin..
Allah misafirlerine her zaman kapımız açıktır..

Sevgiler her kese..


2 yorum:

  1. Bende okurken çok güldüm, keşke biten malzemelerimi blog açmadan atmasaydım :))))
    Teşekkür ediyorum ablacım, içtenliğin ile mimi cevapladığın için <3

    YanıtlaSil
  2. Asıl ben teşekkür ederim. Eşim bir şeyler atmadan önce artık sormaya başladı.''Blogcu karıcığım atayım mı bunu ?''diye..=) Böyle mimleri cevaplarken çok hoşuma gidiyor. Blog sayesinde bir çok insanla tanıştım ve inan hepinizi çok seviyorum..Kucak kucak sevgiler Angara'dan sıcak İzmir'e..öpüldünüz canlarım:))İyi ki varsınız annene sizi dünyaya getirdiği için teşekkürlerimi ilet==))

    YanıtlaSil