10 Mart 2013 Pazar

GOLDENLADY & ESSENCE KARDEŞLİĞİ

Herkese merhabalar...
Umarım hepiniz benim kadar güzel bir 8 Mart Dünya Kadınlar günü geçirmişsinizdir. Ben 3 ablam ve annem bizden başka 60 kadının de birlikte olduğu bir eğlencenin içindeydik. Ankara'da Kıbrıs Evi'nde düzenlenen gece çok eğlenceli ve güzeldi..


Hangi kıyafetimi giyeyim diye düşünürken nasıl olsa hanım hanıma rahat bir gece diye abiyeye kaçmadan rahat tarzda kıyafet seçtim..Makyajımı da fazla abartmadan sade tonlarda yaptım..Oje seçimimi de Goldenlady ve Essenceden yana kullandım..
Alt ton olarak Goldenlady sürdüm tek kat..



İkinci katına da Essence Color&Go simli ojesini sürdüm..
Essence ojeyi bana Beggummy arkadaşım hediye etmişti sağolsun..
Her kesin dikkatini çeken bir tonda oje..Yaklaşık üç gündür kullanıyorum sadece uçlarından hafif açılmalar oldu..Kuruması da o kadar geç değil hemen kurudu..
Ojelerimi gören müşterilerim kendilerine sürmemi istediler ama maalesef evde kullandığım ojeler oldukları için süremedim..Fırçayı da yedim onlardan..Biz de bu renklerden istiyoruz, salonuna da al, dediler.. Emir büyük yerden olunca bütün renk serilerini değiştiriyorum artık..Orta yaşlı hatunlar da artık renklenmeye başladı..

Her kese sağlık, güzellik ve mutluluk dolu hafta sonu diliyorum..







4 yorum:

  1. Ne güzel bir program olmuş Kadınlar matinesi gibi =)
    Ojelerin renkleri de harika bence her yaşta kişiye yakışır diye düşünüyorum ;) Kadınız hepimiz güzeliz hahaayyy

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım.. sen de burda olsaydın seni de davet ederdim.. gerçekten çok eğlendik.. yılda bir kere bile olsa kurtlarımızın dökülme zamanı gelmişti.. gelen pamuk teyzeleri görseydin ben süslüydüler..her yaşımız ayrı güzell hahaaayyy bee..=)

    YanıtlaSil
  3. oy oyoyyy :))) tam benlik renkler çok yakışmış sana da ablacm (:

    YanıtlaSil
  4. benim güzellerime ne yakışmaz ki.. eminim benden daha güzel olurlar..canımsınız...

    YanıtlaSil