11 Şubat 2013 Pazartesi

SONUNDA OLDU BİTİREBİLDİKLERİM VE RESİMLEYEBİLDİKLERİM..

Bu gün size uzun zamandır kullanıp atmaya kıyamadığım - iyi ki de kıyamamışm, kozmetiklerimi anlatmak istiyorum.. 
Bazıları çok eski ürünler.. Bir kaç yıl oldu alıp kullanalı..
Gelelim ürünlere..
Öncelikle belirtmemde fayda görüyorum. Burada resimlerle anlattığım ürünleri  kötü yönde eleştirip insanlara negatif  şekilde etkilemeyi istemiyorum.. Tamamen tarafsız gözle anlatmaya çalışacağım..Ayrıca beğendiğim yada beğenmediğim ürünleri para ile satın aldım..Hiç biri hediye değildir..
Hadi başlıyalım..=))

Öncelikli olarak yıllaaar önce narin vücudumdaki selülitciklerimden kurtulmak için aldığım kremlerle başlıyorum..
Givenchy No Complex vücudu şekillendiren krem..Masaj yaparak sabah ve akşam uyguladım.. Belki o zamanlar selülitlerimin yaşı gençti ve vücudumu rahatlıkla şekillendirdi..Kullandım ve bir daha almadım..Kokusu güzeldi ve cildimi yumuşatıyordu..
Vıchy Lipo-Metric..Reklama aldanıp aldığım ürünlerden.. Kremin en büyük özelliği yansıtıcı içermesi..Yani ışığın durumuna göre efect yapıyordu. Sürdüğünüzde pürüzsüz bir cilt, sürmediğinizde aman Allah muhafaza portakal kabuğu tarlası..Zaten bir şişesini bitirdim. İkincisi duruyor.Dolabı kurcalarken elime geliverdi..



Gelelim hepimiz için baş tacı olan saç şekillendirici ürünlere..
Taft Sprey ve Saç köpüğü..Her zaman severk kullanmışımdır. Özellikle saçlarım kısa iken dalgalı oldukları için bunlarla çok rahat kullandım.. Hala daha öyle..
Shwarzkopf  Gliss saç yumuşatıcısı.. Bir yıl önce saçlarım meçli idi ve saçlarımı zarar vermeden fönlemek için hafif nemliyken veya kuruyken çok kolay taranması için kullandım..Memnun kaldım..Çok az var içinde ve ara sıra kullanıyorum..Bence başarılı bir ürün..
Fiyatları 15 ila 20 tl arasndaydı..



Ojelerimi temizlemek için her kadın gibi farklı malzemeler kullandım. Bir çoğunu attım. Bunlar dolapta saklanmışlar..
Kudamm oje temizleyiciyi çok sevdim ama bir daha bulamadım..Kutusu spreyli başlıktan yapıldığı için asetonu ziyan etmiyorsunuz ve ihtiyacınız kadarını kullanıyorsunuz..Favorimdir..
Watsonsdan aldığım Cosmo Shop oje temizleyici iyi ürün ancak ağzı çok açık ve bilmeden pamuğa bolca dökebiliyorsunuz..

 Yıllardır koltuk altı bakım ürünü olarak
Amwayin Body Series deodorant ve anti-perspirant spreyini kullanıp vazgeçemedim..Evde herkes kullanıyor. Her seferinde ikişer adet alıyorum.. Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Bitirdiğim 7 veya 8. kutu olabilir.Sürekli tazeleme gereği duymuyorsunuz.. Sıktıktan sonra yumuşaklık hissi veriyor..Mutlaka deneyin derim.. Fiyatı 15 tl civarındaydı yanılmıyorsam.
Kızım Yves Rocher roll-on denemek istediği için aldık. Ama hemen bitti. Çünkü sürekli tazeledim..Yapış yapış bir his verdi bana..Kokusu rahatlatıcı.. Rahatsız etmiyor.. Çantanızda taşıyabileceğiniz boyutta..Fiyatı indirimde 10 tl civarındaydı..


Biliyorsunuz işim gereği bir çok ürün kullanıp deniyorum. Hiç bir zaman kozmetik mağazalarından cilt bakım ürünü almayı sevmiyorum. Hem cildim hassas hem de satılan ürünlerin tedaviden çok ışık oyunlarıyla kişileri kandırdıklarını düşündüm ve gördüm.  Ama kullanmayı ve denmeyi sevdiğim tek üründür ESTEE LAUDER ..Bu nemlendiricisi de öyle oldu.. Kuru ve normal ciltler için yumuşak bir nemlendiricisi..Cildime alerji yapmadı ve nemlenmesini sağladı. Bu kremi eşim hediye ettiği için fiyatını söyleyemiyorum..



 Gelelim parfümlerime...
Kokular hepimizin zaafı.. Misleer gibi kokmaya bayılırız.. Ben en çok pudralı , çiçek ve sabun kokularnı çok seviyorum.Daha hafif ve insanı rahatsız etmiyor..
CACHAREL ANAİS ANAİS, AMOUR AMOUR, LACOSTE POUR FEMME, GİORGİO ARMANİ Dİ GİOİA, JENİFER LOPEZ GLOW, HUGO BOSS WOMAN XX, MARKS&SPENCER PARFÜM ,
Bu parfümler 100mllik şişelerde ve kokuları tam benlik.. Hala atmaya kıyamıyorum.. Çekmecemi kokutuyorlar..Fiyatları ise 30 ila 230 tl arasında değişiyor.. Bu tür kokulardan hoşlanıyorsanız deneyebilirsiniz..

Bir eksiğim veya hatalarım varsa yorumlarınızı bekliyorum..
Bizler için yorumlar çok önemli..=)
Herkese sevgi ve sağlıklar...=)


4 yorum:

  1. ooohh gelsin yeniler :))) ben de elimdekiler bitince amwayin roll onn olanından alacağım :) artık aluminyumsuz parabensiz ürünler kullanmak istiyorum :S bu arada ablacım bugünden itibaren ayın 14 ü de dahil gratiste the balm da %40 diadermine de %50 indirim varmış aklında olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inan ki daha önce attıklarımın da fotosunu çekseydim bu dizi bitmezdi..atalarımız haklı 'sakla samanı gelir zamanı'...D aynen bugün gtratis bahçeliden alışveriş yaptım ..sağol yinede.. aldıklarımı yayınlayacağım..bence amwayin roll on spreyini kullanırsa başka ürün kullanamazsın..öptüüüümmm..

      Sil
  2. Yves Rocher'nin bio serisindeki roll-on'da da aliminyum paraben falan yok. Ama ben bu roll-onları sadece duştan çıktığımda temiz cilde uygulamayı seviyorum. Eğer o gün duş almamışsam sprey deodorant kullanıyorum. :)
    Ne kadar çok parfüm bitirmişsiiiiin! o.O :)
    Bu arada bende mimin var: http://tannetanne.blogspot.com/2013/02/makyaj-cantamn-icindekiler-mim.html
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa zamanda mimini cevaplamaya çalışırım canım.. Daha da şişeleri saklamış olsaydım bu parfümler hayli fazla olacaktı..((
      öpüyorum...

      Sil