8 Şubat 2013 Cuma

MİSSHA' CIKLARIM..

Sonunda yeni yazıma nereden başlayacağımı buldum. Tabii ki yen aldığım MİSSHA 'larımdan.. Uzun zamandır takip ettiğim bloggerların yazılarından sonra almaya karar verdim. Hem salonumda kullanmak, hem de denemek istedim. İyi ki de almışım.
 Gerçekten minyon çıtır Korelilerin geliştirdiği ve ürettiği süper ürünler.. Ben daha önce The Balm'ın ürünü olan The Blam Shelter'ını aldım. Halen kullanıyorum ve ondan da memnunum.
Daha önce Watsons ın ürününü de aldım hiç memnun kalmadım. Cildime sanki kese yapmışım gibi soyulmalar oldu.
 Bu nedenle Missha ların 20 ml olanlarında aldım. Beğenmezsem ziyana uğramıyayım diye.Sadece Missha diğerlerinden bir adım daha önde midir acaba? diye meraklandığım için almak istemiştim.
 Gerçekten de hüsrana uğramadım diyebilirim. Aldığım ürünleri tanıtmadan önce Türkiye'de tek yetkili satıcı olan MİSSHA SHOP firmasına teşekkür etmek isterim.
 Çünki, ürünlerin siparişini verdikten sonra sizi telefonla arayıp yaptığınız alışverişin teyidini alıyorlar ve ondan sonra kargoya veriyorlar. Ben ilk siparişimi yılbaşı öncesi verdim. Ürünün yanına ellerinde varsa tester eklemelerini istedim. Ellerinde olmadığı gönderemediler ve özür dilediler. Ancak en son verdiğim siparişte  hem MİSSHA SIGNATURE, hem de MİSSHA BOOMER makyaj bazından yollamışlar. İki ürünü de merak ediyordum, isabet oldu. Kendilerine yakın ilgilerinden ötürü çok teşekkür ediyorum..

Gelelim cici ürünlerime...
1- İlk siparişim olan MİSSHA B.B. CREAM (MOISTURE) VİTA SPF20 PA++ 20ml
Benim cildim hassas, kırışmaya hemen meraklı bir yapıya sahip. Durum böyle olunca da içeriğinde nem oranı oldukça fazla olan bu ürünü istedim. Cildime sürer sürmez hemen bütünleşip istediğim gibi kapatıyor. Aynı zamanda bir ışıltı ve canlılık veriyor. Yaz ve kış rahatlıkla kullanılacak bir yapıya sahip. Cildimi yormadı ve ağırlık yapmadı. Kuru ve hassas ciltlilere önemle tavsiye ederim..Ayrıca bu ürün tek renktir belirteyim..Ama koyu tenliler de bile açık durmuyor.

Yüzüme bileğime sürdüm fakat istediğim gibi çıkmadıkları için yayınlamıyorum..

2- İkinci siparişim internette en  gezinen ve beğenilen ürünü oldu..MİSSHA PERFECT COVER B.B. CREAM SPF42 PA+++ NO.23
Bu ürün de diğeri gibi kapatma, kırışık önleme nemlendirme, güneş koruma ve yaşlandırma (sayısal olarak yaşınız geriye gitmiyor, görsel olarak cildinizi düzeltiyor) gibi etkileri var. Diğer üründen tek farkı benim cildime sürdüğümde burun çevremde kuruluk yaptı. Normal ve yağlı ciltler çok rahat kullanabilirler gibi geldi bana.. Rengi bir ton koyu geldi ama sürünce çok abes durmadı ve rahatça kullanabildim. Burun çevrem hariç yüzümün her bölgesine kullanıyorum.. Kapatıcılığı da gayet başarılı..


3- Arkadaşım bende görüp VİTA ürününde isteyince kargo ödememek için 2 adet maskesinden sipariş verdim. İlki MİSSHA CHO BO YANG CHUNG AN HANJİ MASK isminden de anlaşılacağı üzere(=))
içeriğinde olgun ve çıtır bayanların kullanabileceği, altın özü ve bitki tozlarının bulunduğu bir ürün..
Paket gelene kadar ben küçük bir şeydir diye düşünüyordum ama ne göreyim kocaman bir paketmiş. Nerdeyse bir karış boyu var. Sabah salonuma gelince hemen denedim. İçinden yüz şekline uygun kesilmiş, saf pamuktan yapılmış doğal bir maske çıkıyor. Hafif jel kıvamlı, güzel kokulu.. Yüzünüze yapıştırıp bekliyorsunuz. Cildizin serinlediğini ve nefes aldığını hissediyorsunuz.15-20 dakika bekletip yıkamadan kalanı yüzünüze yedirebiliyorsunuz. Ben bayıldım bu maskeye.. Gerçekten harika bir ürünmüş..



İkinci maskemiz (bunu haftaya denemeyi düşünüyorum) MİSSHA PURE SOURCE SHEET MASK(ALOE)
Anlaşılacağı üzere maskemiz Aloe Vera içermekte. Yani cildi hassas, zarar görmüş ve tahriş olmuş bayanlar için yatıştırma özelliğine sahip. İçinden bunun da saf pamuktan yapılmış, yüz şekline uygun maske çıkıyor. Benim tavsiyem cildinize ağda, epilasyon gibi işlemler yaptırıyorsanız bu ürünü mutlaka deneyin.
Ayrıca bu kargomun içinden deneme ürünü olarak boomer ve fondöten gönderdiklerini belirmiştim. Boomer cildime iyi geldi ve baz olarak güzel sonuç verdi...
Fondöten ise rengi bir ton açık olmakla beraber kapatıcılığı süper. Minnacık bir parçası tüm yüze yetiyor.. Fondöten almak isteyenlere kesinlikle deneyin derim..

Ürünlerin fiyatları şöyle..: VİTA 20 ML- 28 TL, PERFECT COVER 20 ML- 30 TL, MASKELER 7.5 TL (her biri)

Eğer almak ve denemek isterseniz bir tıkırt 

Ayy.. nihayet bitti. Hadi bakalım yorumlar lütfen.. Biliyorsunuz yorumlarınız bizim için çok önemli..






5 yorum:

  1. Güle güle kullan Serpil ablacım. Hepsi de birbirinden güzel. Bu Missha'yla bir ben tanışamadım sanırım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.. Daha iyileri senin de olsun.. Bence eğer bu tür ürünleri seviyorsan en azından deneme boyunu alıp kullanabilirsin.. Belki de ben ön yargısız kullandığım için çok sevdim ama gerçekten başarılı ürünler..=)

      Sil
  2. bide ben tanışamadım fiyatları inmiş ama daha pahalıydı normalde elimdekiler bitince missha deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçine sinerek kullanabilirsin diye düşünüyorum.. fiyatları da deneme boyundan alırsan pek zarar ettirmiyor..çok fazla sürmene gerek kalmıyor.. ::))

      Sil
  3. Maskeler tek kullanımlık mı? Yoksa birkaç kere kullanılıyor mu? Annem için şipariş etmek istiyorum. :)

    YanıtlaSil