16 Şubat 2013 Cumartesi

GENÇ KIZ SIĞINMA EVİ.....

Merhaba dostlar,
Bazı zamanlar vardır insan birçok şeyler hayal eder, hayal ettikleri olsun ister..
Bazen istedikleri elinde vardır ve fazlasını ister..
 Çabalar, hayal ettiklerini elde eder..Mutlu olur..Hayallerine kavuşamayınca da isyan eder..Halbuki elinde olanla aynı olduğunu bildiği halde..
 Etrafına  keskin bir bakışla baksa istediklerinden dolayı değil sevdikleri yanında olduğu için mutlu olması gerektiğini görebilir.
İllaki başka insanların yokluklarını görünce şükrederiz..Niye ki?
Hayatında belki de hiç annesi, babasını görememiş insanlar var..Peki onlar kimleri görünce şükredecek? Hiç sevmiyorum bizden farklı birini görünce şükretmeyi..Ne malum belki de o kişiler bizleri görünce hallerine şükretmediklerini..Bilemeyiz..
Yapmamız gereken insanları o durumlarından ötürü zora sokmadan yanlarında ve yalnız olmadıklarını göstermek..Herkes kendine bakıp şükretsin..Bu gün sabah kalktım, pencereyi açtım, güneşi ve aydınlığı gördüm ne mutluyum ki ailem ve sevdiklerim sağlıklı Allahım şükürler olsun, demeli..
Başkasına bakıp şükretmemeli...
.O durumdaki insanlara da kendilerine bakıp şükretmeleri konusunda destek verilmeli...Hele ki sığınacak bir çatısı olmayan kızlarımıza desteklerimizi esirgemeyelim..Gerçekten zor bir durum..
Hayatlarına diğer yaşıtlarına göre daima 1-0 önde başlıyorlar...Belki bu yapılanlardan çok onların şu anda manevi desteklere de ihtiyaçları var..Onlara göndereceklerimizin içine bir kaç satırlık güzel cümleler de ekleyelim..
Yarın bu kızlarımız karşımıza çok güzel birer birey ve anne olarak çıktıklarında onlarla gururlanabiliriz..Kim bilir..?? Onların yeni hayatlarında umutsuzluğa yer olmadığını görsünler...

Ben size bunları yazarken şehir dışında okuyan biricik kısçem ve yeğenim geldi aklıma.. Gerisinin siz düşünün..
 Onların gelecek ve yaslanacak bir çınar ağaçları var.. Ya o güzel fidanların....


http://www.genckizsiginmaevi.org/

İşte irtibat bilgileri...Bu işe gönlünü veren ve verecek olan herkese sonsuz teşekkürler....
Unutmayın, dikilen bir fidan yarın orman olur...Hadi hep beraber el ele orman  yaratmaya...





Ben bu bilgiye dün akşam blog yayınlarını okurken sevgili Creme De La Creme bloğunda gördüm ve gördüğünüz gibi de etkilendim..Her kadın ve bir anne gibi...
Tüm herkese güzel bir hafta sonu diliyorum..




2 yorum:

  1. Ellerine sağlık iyi yürekli insan:) bu öyle buyuk bi yardım ki, rt yapmayanlara görmezden gelenlere kapak olsun cook kizginim..

    YanıtlaSil
  2. bu güzel olaya destek olan herkesin ellerine ve yüreğine sağlık..salonuma gelenlere söyledim..destek vermek isteyenler çoğunlukta..inşallah Ankara olarak bizler de gereken desteği verebiliriz..yarın doğacak güneşlerimize destek vermeliyiz..broşür için mail atmayı düşünüyorum.. öpüyorum...

    YanıtlaSil