26 Ocak 2013 Cumartesi

BLOG AÇMA HEYECANI:)

Herkese Merhaba,
Uzun zamandır mesleğim gereği (güzellik salonum var da!) yerli ve yabancı çok farklı blogları izlemekteyim. Çok düşündüm acaba benim bir bloğum olsa nasıl olur? diye.. Sağolsun fikrimi söylediğimde herkes olumlu yaklaştı ve beni desteklediler. Vee ben de bunun üzerine bloğunu severek takip ettiğim KOYUKIRMIZI dan yardım istedim..Sağolsun hiç itiraz etmedi ve çok yoğun olduğu halde yardım etti.. Tekrar kendisine TEŞEKKÜRLERİMİ sunuyorum..
Bloğumda  makyaj(mutlaka), cilt bakımı (kesinlikle), vücut bakımı(yani), el-ayak bakımı (tabiki olmalı),yemek(olmazsa ayıp), örgü-elişi (kafamız dinlensin), kitap+müzik(ruhumuz dinlensin) kısaca ne ararsanız ve olmasını istedikleriniz nelerse yayınlamak ve paylaşmak istiyorum.. Her türlü fikirlere ve yardıma açığım..Hadi bakalım kolay gelsin..

10 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. hoş buldum..:)) nasıl olmuş mu paylaştıklarım..

      Sil
  2. Aaa gelmişsiniz bilee. Hoşgeldiniz =))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sana sürpriz yapayım dedim..Sayfayı kurcalarken nasıl oluyor dedim ve bunlar çıktı ortaya..Nasıl ? eksiğim varsa düzelt olur mu? öpüyorum..

      Sil
  3. bloggerlar dünyasına hoşgeldin :) güzel paylaşımların başlamış , benden bir tavsiye yazılarını görsellerle de süsle ki okunurluluğun artsın. sırf yazıyı eminim bir çok kişi okumaz. görsel bloggerda çok önemli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim.. mutlaka görsellik olacak.. sadece deneme amaçlı yazılar yazdım bunları süslemeden olmaz.. araştırmalarım sürüyor..

      Sil
  4. ayy ben seni yerim yaa :) benden önce davrandın ama neyseki kulvarlarımız farklı ;) hayırlı olsun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy ben de seni yerimm .yeen. kulvarlarımızı birleştirip tek güç olalım..hadi gell garii:))

      Sil
  5. Blogun hayırlı olsun, ben de takip edeceğim seni. :)
    Salonun nerede? Bu bilgi bir yer var da ben mi görmedim, yoksa gizli bilgi mi? :)
    Ben de bir güzellik salonum olsun isterdim, ne şanslısın! :)
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim..20 yıldır güzellik salonum var ve 6 yıldır yeni yerimdeyim..Ankara'dayım.. 6 yıldır internet sayfam var ve birçok müşterilerim oradan buldu beni.. serpil şahin güzellik salonu diye yazınca çıkıyor..ziyaretime gelirsen beni mutlu edersin..Evet sevdiğim bir işi yaptığım için çok mutluyum..zorlukları var ama yine de güzel.. ben daha çok sahne, televizyon ve tiyatro makyajlarını severek yapıyorum.. bloğumda bunlara da yer vermeyi düşünüyorum.. ama kameralarımın azizliğine uğradım çektiklerimi yükleyemiyorum..olursa çok şey paylaşıcam sizlerle..öpüyorum..

      Sil