31 Mart 2013 Pazar

ÇEKİLİŞE DEVAM...

Sevgili aylininkozmetikgünlüğü güzel bir çekiliş yapıyor..Merak edenler buraya..



30 Mart 2013 Cumartesi

29 Mart 2013 Cuma

KİLO KONTROLÜM #1

Merhaba sevgili yarenlerim,
Uzun bir zamandır yazamadım bloğuma..Bir kaç gündür rahatsızdım ve canım yazmak istemedi ama sizleri takip etmeyi bırakmadım. Okuduğum bazı yazılara mailler atabildim.
Bunda bir ay önce ben hem yediklerime daha fazla dikkat etmek hem de biraz sıkılaşıp eski sağlığıma ve formuma kavuşmak için spor salonuna yazıldım. Benim bloğumu okuma fırsatı bulanlar görmüşlerdir. Gittiğim salon benim ilkokul arkadaşımın yeri ve çok güzel bir yer. Başladığım günden beri kendimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Fazla yemek yememeye ve midemi yormamaya özen gösteriyorum. Aç kalmadan düzenli ve dikkatli olarak her besini tüketmeye çalıştım. Sadece uzak durmaya çalıştıklarım un ve mamülleri. Yaklaşık 20 yıldır şeker tüketmiyorum. Tuz ise yemekler pişerken 1 çay kaşığından biraz fazla. Tatlı gıdalardan da uzak durmaya çalışıyorum..Eğer canım tatlı isterse kuru üzüm, kuru erik gibi meyveler tüketmeye özen gösteriyorum.
Nihayet yaptığım sporların ve dikkat ettiğim yemeklerimin karşılığını gördüm. Tabii ki bütün bunları tek başıma yapmadım. Bana ve diğer üyelerine  her zaman destek olan SHAPES DİKMEN çalıştıranları sahibesi NİLGÜN GÖKYOKUŞ ÇEVİRME, eğitmen TÜLİN TOKSOY, eğitmen DİDEM CÜNEDİOĞLU olmasalardı ben bu kadar azimle yapamazdım. Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum..




Eveet şimdi BİZIMLE DEĞILSIN olanları görelim..Umarım bundan sonra da BİZIMLE OLMAZLAR.

SHAPES DİKMEN 'e başlangıç tarihim itibariyle yapılan ilk ölçümler:

26.02.2013
KİLO: 79.800 kg.
YAĞ : 38.800 kg
Diğer bütün ölçümleri yazmak uzun sürdüğü için yazmıyorum. Ama bütün ölçümlerde en fazla daralma basende olmuş tam 16 cm. incelmişim. 1 ayın sonunda ise ölçümlerim şöyle:

29.03.2013
KİLO: 77.200 kg.
YAĞ : 36.800 kg.

Yapılan bu ölçümler doğrultusunda benim beden kitle endeksim 26.02.2013 tarihinde : 27.0 Yani hafif şişman,
29.03.2013 tarihinde ise 26.6 yani yine hafif şişman ama normal kilolu olmama 1 kilo kaldığının göstergesi oluyor..
Yani bu demek oluyor ki vücudumdaki yağlardan kurtulmaya başlamışım. Çünkü, kilolarım yağ olarak gitmiş.
Yani AĞZIMDA BİR DAKİKA TUTTUĞUM O LOKMALAR KALÇAMDA EBEDİYYEN KALMAYACAKLAR..YUPPPİİİİİİİ...

Siz de BEDEN KİTLE ENDEKSİ nizi merak ediyorsanız http://shapesdiyet.com/ adresinden öğrenebilirsiniz.
                                                             .Hesaplamalar Tablolar 
beden-kitle-endeksi-shapes



İnanın hiç de kolay olmuyor insanlar karşınızda şapur şupur yemek yerken sizin onlardan daha az yemeniz ama sabrın sonu gerçekten selamet oldu.
 Azim ve inanmak galip geldi.
Kimse benim bu kadar başarabileceğimi tahmin etmedi.
Çünkü, onlar olunca yemedim onlar gidince yedim sandılar..
Onların yanıldıklarına en güzel cevap sanırım bu ölçülerim oldu..
Benim bir boğa kadını olduğumu, istemeden beni kimsenin yerimden kaldıramayacaklarını öğrendiler böylece..
Artık basküllerle, aynalarla ve en önemlisi mezuralarla barışmak zamanı başladı..
Umarım bu sonuçlar daha da azalmalarla gelecek aylara da taşınır ve eski zayıf günlerime dönerim..
Artık canım ne tatlı yemek ne de yemek yemek istiyor..Hayret ki ne hayret..

Hepinize bol sağlıklı günler...
Sevgiyle kalın...

25 Mart 2013 Pazartesi

MAKYAJ BLOĞUM ÇEKİLİŞ YAPIYOR.

Sevgili arkadaşlar ben de sonunda şansım belki döner diye çekilişlere katılmaya karar verdim. Hal böyle olunca  Makyaj Blogum çekiliş yapmış katılmamak olmaz.Siz de gelmek isterseniz buyurun o vakit TIK TIK

 Her kese bol şans..

24 Mart 2013 Pazar

MİMLENMİŞİM ..

Merhaba güzel insanlar..
Bloğumda gezinirken gelen maillerden birinde sağolasıca İlke beni mimlediğini belirtmiş.Ben de hemen baktım ve davete icabet etmemek olmaz deyip cevaplamaya koyuldum..
Bakalım beğenecek misiniz?.
İtiraf edeyim önce kendimi sorgu odasında -ki daha önce hiç başıma gelmedi, sonrasında evlendirme programında, işçi bulma kurumuna bilgi yazarken, emekli olmuşum da bir yerlere yerleşiyormuşum gibi hissettim..


1- En son kime yalan söyledin? Niye?

Beni doğduğum günden beri tanıyan ve öz teyzem daha yakın bir kişinin özel bir sebepten dolayı kızının fikrimi sorduğu soruya bilgim olmadığı cevabını verdim. Diğer kişiyle araları açılmasın diye..

2- Biz okumuyoruz farzet, kendine bir itirafta bulun.
Bu gün ne kadar az kuru yemiş yedim.He he ben de inandım dedi içimdeki ses..

3- Şu an istediğin işi mi yapıyorsun?

Öyle de denebilir. Lise yıllarımda girdiğim üniversite sınavında çok yüksek A gibi yabancı dil puanını sırf meslek lisesi çıkışlı olduğum için öğretmenlik yazamamıştım..Ama güzelliğe ve kozmetiğe merakımdan dolayı da bu mesleği seçtim. İyi de etmişim diyorum..Gerçi benim yapamadığımı kızım şu anda İngilizce öğretmenlik okuyarak yapıyor...


4- Mutlu musun?
İnsan mutlu olmamak için bahane ararsa çok rahat bulur. Oysa imkansızken de mutlu olayı bilmek lazım. Hemen parlayıp sönen ve sonra mutlu olmak için bir şeyler bulan bir insanım..Mutluyummm..


5- Keşke... ? 
Her insanın bir keşkesi vardır. Benim keşkem de mesleğim üzerine.Keşke bloğu yayınlamadan önceki biten malzemelerimi atmasaydım.Ne güzel şimdi yayınlardım..Tüh bea..


6- Sence ideal eş nasıl olmalı?
Bence başak burcundan olmalı..
Benim eşim Başak burcunun özelliğini taşıyan ideal bir eş..Süper eş oluyorlar ama herşeye de karışıyorlar..Ne de olsa zevkli insanlar..


7- Nerede yaşıyorsun ve ömrünü nerede geçirmek istiyorsun?
Ben doğma büyüme Angara'lıyım..Buradan başka yerler de yaşadım ama bu şehir her zaman farklıdır benim için..Küçük şehirlerde de bulundum..Balıkesirde evimiz var..İnşallah günün birinde emekli olursak eşimle sahil kasabasına yerleşip börtü böceklerle haşır neşir olmayı arzu ediyorum..


8- Korkuların neler?
Gün geçtikçe içinde bulunduğumuz siyasi, ekonomik durumdan dolayı çocuklarımızın bizler kadar güzellik ve samimilik, doğallık yaşayamayacaklar..Onlara bir karışıklık bırakacağız diye çok korkuyorum. Sürekli bir mücadele ve koşuşturma içinde kendilerini ve bizleri unutacaklar..Aile, akrabalık,dostluk, komşuluk kavramlarının kalmayacağından korkuyorum..Bir anne ve kadın olarak..

9- Seni en çok ne mutlu eder?
Sevdiklerimle beraber olduğum her anlar beni mutlu eder..Çünkü, onların sağlıklı ve huzurlu olduklarını gördüğüm için mutlu olurum..


10- Hayatında en çok utandığın an/anı?
Lise zamanlarında yaşadığım bir olayı hatırladım..Bunamaya başladım ne.?Şimdiki zaman dururken sen git taa lise yıllarına!!
Ablamla beraber gezmeye gidiyoruz. Kiloş etek giymiştim. Ankara'da İzmir caddesini Sakarya caddesine bağlayan köprünün üst geçidinden geçerken birden bir cerayana kapıldım ve hoooop etek tepeme çıktı. Bir tarafını tutuyorum diğer tarafı havalanıyor..Ablamla eteği zaptetmeye çalışırken yaşadığım utanmayı anlatamam..Bir daha da hiç kloş etek giydiremediler bana.
Rezil olduk sosyeteye..

11- Kendinde en sevmediğin özellik?
Son zamanlarda aldığım kilolardan dolayı oluşan şamyel cinsi göbişimden memnun değilim ama onlarında hakkından geliyorum artıkın..Daha bir sürü vardır ama insanın aynaya nasıl baktığına bağlı sevmediği özelliklerinin olması..





Verdiğim cevaplarda gayet samimiydim ve çok eğlendim..
İlke'ciğime çok teşekkür ederim mimlediği için..
Kendisinin bloğunu merak ederseniz bir tıktık yapmanız sizi yormaz.

Eğer içinizden bu mimi yapmak gelirse davet etmemi beklemeyin..
Allah misafirlerine her zaman kapımız açıktır..

Sevgiler her kese..


BİTTTTİİİİ:(((((

 Merhabaaa...
Yıllar yıllar önce almıştım ben bu MAC farımı.. Beğenerek kullanmışım ki istemeden de bitirivermişim...WHİTE FROST  tıpkı adı gibi beyaz buz..Hafif ışıltılı bir yapısı var.. Sürmesi ve kalıcılığı gayet güzeldi..Sanki biraz daha kullanabilirim..Her ne kadar kırılmalar olduysa da hala fırçaya geliyorlar..


Yolum MAC mağazalarına düşer de içerideki diğer ürünleri görü unutmazsam tekrar alabilirim..Tabii ki bulabilirsem..
Her kese sevgiler..



FLORMAR OJECİĞİM

Merhaba canlar,
Uzun zaman önce aldığım Flormar ojemi sürmüşken hemen yayınlayayım dedim..Bu ojemi gerçekten çok severek sürüyorum..



Numarası 387 çok geç kuruyan bir oje değil.İçinde bulunan simler bakır bronz tonlarında hem baharda hem de her mevsim kullanılabilecek renkte..Kolay kolay bozulmuyor..



MISSHA DÖRTLEMESİ

Merhabalar sevgili takip edenlerim..
Geçtiğimiz hafta içinde Missha nın alışveriş sitesini gezerken kuru ciltlerin kullanabileceği bir krem daha gördüm. Hemen sipariş verdim ve perşembe günü gönderdiler sağolsun..
Böylelikle elimde bulunan Missha cicilerime bir kardeş daha eklendi..





Kremin özelliği içerisinde nem fazlalığının yanı sıra ışıltılı olması.Minnacık elimin üstüne sıktığım krem tüm elimin üstüne yetti..Kapatıcılığı gayet başarılı geldi bana..Diğer Missha kremleriyle beraber kullanılabiliyor..Eğer fondöten altı olarak kullanmak istenirse de kapatıcılığı gayet iyi oluyor..


Günlük makyaj yapmak yerine bu kremi sürüp makyaj yapmak istenirse kalıcılığı tüm gün dayanıyor..Kendi sitelerinde bu ürünle ilgili şöyle açıklama yapmışlar.İnsan 40 yaşını geçince cildini korumak için tüm vaadleri değerlendiriyor. Bakalım sırada hangi Missha var..
M Parlak B.B Krem SPF 27 PA + (20 ml)
MINI PARLATICI İNCİ B.B KREM
20Cildinizi elmas inci tozu ve çicek ekstresiyle şımartmaya ve yoğun bir şekilde beslemeye ve nemlendirmeye ne dersiniz .
                                                          ÖZELLİKLERİ
1- LOTUS ÇİCEĞİ-N eumbium speciosum çicek özleriyle cildi yatıştırır ve ciltdeki kırışıklık oluşumunu engeller.
2- Elmas -inci tozu ile
    * cildin iyileşme hızının artmasına
    * kırışıklıkların önlenmesine
    * cildin parlaklık kazanmasına
    * hücre yenilemesine
    * cildin ölü hücrelerden arınmasına
    * pürüzsüz bir cilt oluşmasına
    * cildin elastik olmasına
    * cildin güneşin zararlı ışınlarından korunmasına
    * ciltdeki kızarıkların azalmasına
    * çillerin belirginliğinin azalmasına ve yok olmasına
    * cilteki aknelerin ve sivilcelerin iyileşmesine
    * ciltdeki sağlıklı görünümü oluşturmaya ve kazandırmaya
3- Missha BB Shing ciltde maske gibi durmaz ve ciltle bütünleşir ve cildin rengini alır .
4- Ciltde yağlanma yapmaz ve gözenekleri tıkamaz.
5- Astaxanthin güçlü bir antioksidandır ve ciltdeki hücreyi yeniler.
6- ATC kompleks ve içindeki patentli maddelerle cildi derinlemesine rahatlatır ve korur.
                                                         KULANILIŞI
Ciltdeki kalıcılığını ve makyajınızla bütünleşmesini düşünüyorsanız MİSSHA BB Boomer ile birlikte kullanınız.
 


MISSHA  ürünlerine bakmak isterseniz yazının üstüne tıklamanız yeterli.. Ne güzel görünüyorlar değil mi?
Siz ne dersiniz? Hiç mi diyecek bir şeyiniz yok..Vardır bence..Bizim için çok önemlidir düşünceleriniz..
Hepinize güzel ve sağlıklı günler..

22 Mart 2013 Cuma

ÇEKİLİŞ VAAR!!!!!

Merhaba değerli okurlarım,
Pek bilmiş arkadaşımız güzel bir çekiliş yapıp bizleri de davet etmiş katılmazmıyız..Buraya buyurun o zaman..


Her kese bol bol bana daha da bol bol şanslar diliyorum..

18 Mart 2013 Pazartesi

18 MART ÇANAKKALE ÖLÜMSÜZLERİNİN GÜNÜ..

Merhaba sevgili arkadaşlar,
Bu gün sizlere yeni ürünler, makyaj malzemeleri veya bir çok şey hakkında yazı yazmayı isterdim ama içimden gelmiyor. Bu günün önemi çok büyük.. Bizlere bu günleri hediye eden Çanakkale Şehitlerimizin anma günü olunca insanın içinden başka şeyler yazmak gelmiyor. Ben 5 yıl önce Çanakkale'ye ilk gittiğimde şehitlikleri gezerken çok etkileneceğimi biliyordum ama inanın bu gün bile andıkça ve onlarla ilgili yazılar okudukça her seferinde ağlayacağımı bilmiyordum..Çok farklı ve değişik bir duyguymuş şehitliklerde bulunmak. Onların yaşadıklarını  bu zamanda anlamamız çok zor..Şehitliklerde isimleri yazan askerlerin yaşlarını ve nereden geldiklerini okuyunca içinizi kaplayan duygu kelimelerle tarif edilemez..Hele ki size şehitlerimiz hakkında bilgi veren rehberin anlattıklarını dinleyince işte o zaman daha da hıçkırıklarınıza sahip olamıyorsunuz..Emin olun en taş yürekli insan bile erir..
Cephede savaşan erlerimize komutan ateş emrini verir fakat bizim askerlerimiz ateş etmezler. Komutan kızgınlıkla neden ateş etmediklerini sorduğunda '' komutanım onlar bize ateş etmiyorlar ki, biz neden ateş edelim, günah değil mi?'' cevabını verirler. Bunun üzerine komutan askerlere sarılıp alınlarından öper...
Cephede bir askerimiz her sabah namazını kıldıktan sonra tüm erlere çay yapar..Tabii içtiklerine çay denirse..
Askerlerimize dağıtırken kendisine bakan düşman erlerinin gözlerindeki ifadeden onların da canlarının çay çektiğini anlar ve onlara da verir.. Düşman erlerini bu askeri o kadar çok severler ki ona ateş etmezler...
Ama günler geçer ve düşman taburu yenilenir. Bizim askerimiz her sabah yaptığı gibi yine çayı demler ve düşman askerlerine vermek için gider. Yeni gelenler kendisini tanımadıkları için onları öldüreceklerini düşünerek ateş ederler..Sonra görürler ki askerin elinde silah değil çay tenceresi var..Ne olduğunu anlayan eski düşman askerleri öldürülen askerin onlara her sabah çay verdiğini, o nedenle ona ateş etmediklerini söylerler.. Ateş eden asker çok pişman olur ve ağlar.. Yerde yatan askerimizi kenara çekip bizim askerlerimizle beraber cenazeyi gömerler..
Yeni Zelanda askerlerinin anneleri evlatlarını savaşa uğurlarken yolda yemeleri için kurabiye yaparlar..Onların da yürekleri bizim analarımızın yüreği gibi buruktur. Yavrularını hiç bilmedikleri bir memlekete  savaşa göndermektedirler..Çanakkale öyle bir yerdir ki savaşa gelen gençler birbirlerine her zaman silah çekmemişlerdir..İçlerindeki insanlık onları savaşa zorlayan taş kalpli ülke komutanlarında daha fazladır..Annelerinin yaptığı kurabiyelerini paylaşmışlardır..Çanakkale'de bizim bildiğimiz gibi sadece savaş olmadı.Gencecik insanların bu vatan için mücadelesi ve diğer düşman erlerine karşı duydukları acıma duygusu da vardı..
Atatürk yaptığı bir açıklamada savaşta esir düşen asker analarına ' BİZİM TOPRAKLARIMIZDA EVLATLARI ESİR DÜŞEN ANNELER, ÜZÜLMEYİN VE MÜSTERİH OLUN SİZİN EVLATLARINIZ BİZİM DE EVLATLARIMIZDIR.ONLAR EN İYİ ŞEKİLDE AĞARLANACAKLARDIR. ''
O zamanlar Türklerle savaşan dünya liderleri Türklerin yaptığı bu iyilikler karşısında Türklerin ne yüce bir millet olduğunu anlamıştır..
Biz millet olarak yoktan var olmuş bir toplumuz..
Bizler bu gün ne giyelim ne yiyelim ne sürelim derdindeyken savaş zamanı milletimizin ayağında ayakkabısı, sırtında paltosu yiyecek her öğünde beş çeşit yemeği yoktu..
Bu gün ne giydiğimizi ne yediğimizi ne sürüp sürüştürdüğümüzü düşünebiliyorsak ÇANAKKALE ÖLÜMSÜZLERİNE borçluyuz..
Allah bize bir daha bu durumları yaşatmasın ve bize bu günleri veren  Mustafa Kemal önderliğindeki tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun..

16 Mart 2013 Cumartesi

KOYUKIRMIZIMDAN HEDİYELER VAAAARR!!

Sevgili arkadaşlar,
 Kırmızı sevenlerin hası Koyukırmızım çok güzel  bir hediye çekilişi yapıyor. Katılmak istemez misiniz?
O zaman buyurun bakalım  TIKTIK





15 Mart 2013 Cuma

OZON SAUNA MACERAM=)

 Merhabalar herkese,
Daha önceki yazılarımda spora gittiğimi, ciddi anlamda zayıflamayı ve sağlıklı kalmayı kafama koyduğumu yazmıştım. İnanın hiç de yemekten sonra zayıflamayı düşünmedim dersem yalan olur..Aynen alttaki hatunlar gibi yapıyordum.. SHAPES DİKMEN hayatıma girene kadar öyleydi. Filler gibi ye, sonra da hareket etme ama zayıflamayı düşün.. İyi ki bu spor merkezini açmış..Zaten hergün yapılan sporun ardından bir daha çok yemek mi tövbe diyorsunuz. Yerken insan bu kadar yorulmuyor ya o yüzden iyi geliyor yemek yemek..
8 Mart Dünya Kadınlar günü sabahında spora SHAPES DİKMEN' de olduğumu yazmıştım. O gün 30 dakikalık yoğun bir hareketlilik sonrasında terlerim kurumadan ve duş almadan Ozon Saunaya girip çok güzel ter attım. Vücudunuzdaki her noktaya ozonun ulaştığını hissediyorsunuz. Makine önceden ısıtılıyor ve 60-65 dereceye ulaşması sağlanıyor. Spordan hemen sonra vakit kaybetmeden 20 dakika boyunca içinde bekliyorsunuz. Ama ne bekleme..Ben hiç bu kadar ter atacağımı düşünmedim. Yıllardı yazlığa gittikçe her gece Güre kaplıcalarına gidip hamamlarda ter atardım. Alışkın olduğum için normal terlerim diye düşünüyordum. Hiiç de öyle değilmiş. Makinenin içinde havlu üzerinde oturuyorsunuz. Elleriniz yanda oluyor. Kafanız dışarıda kalıyor ve içerideki buhar dışarı çıkmasın diye boyun etrafınız havlularla sarılıyor. Durum böyle olunca da gel de terleme.. Amman bir kir çıkıyor bir kir çıkıyor anlatamam.. Hamamdaki natırlar bile böyle kir çıkaramazlar. Kendi kendilerine döküldü ölmüş derilerim. Yılanların deri atması gibiydi aynı..

Bakmayın siz burada böyle boynu bükük durduğuma =)
20 dakikanın ardından saunadan çıkınca süper bir rahatlama hissediyorsunuz. Bütün organizmanız etkileniyor. 
Yaklaşık 2-3 saat boyunca duş almıyorsunuz ki bütün hücrelerinize ozon işlesin diye..Tek kelimeyle fevkaladenin fevkindeydi. Faydaları saymakla bitmez..Merak ederseniz işte telefon numaraları.. Selamımı söyleyin yeter.. Hoşçakalın, sağlıkla kalın...

ÇEKİLİŞ VAAARRRR....!!!!

KOZMETİĞE DAİR NE VARSA HEPSİ BURADA VE YORUMLARINIZLA HEDİYE KAZANMA ŞANSI VERİYOR..
http://www.makyajblogum.com/2013/02/makyajpuancom-da-yorumlar-hediye.html

ESSENCE SNOW WHİTE

 Merhabalar canlar,
Bu gün sabah spora gitmeden önce hangi ojeyi sürsem diye düşünürken gözlerim GEZGİN PORTAKAL cığımın hediyesi olanESSENCE 01 SNOW WHİTE a takıldı. İyi ki de takılmış bayılıyorum bu ton kırmızılara..Ee ne de olsa Boğa burcuyuz ya..Hemmen de dikkatimizi çeker..


 
Her renk ojeyi severim ama ne yapayım ki kırmızı ve tonlarını tek geçerim..Hem abiye hem de spor kıyafete çok güzel yakışır kendileri..Nasıl da güzeller..Gezgin ortakala çok teşekkür ederim bana bu ojeyi gönderdiği için..Ne zaman oje almaya kalksam elim hemen bu renklere kayı veriyor..Sizin de öyle midir?
Kendinize iyi bakın ve bu lodosta uçmamaya çalışın.. sevgiler
















14 Mart 2013 Perşembe

YENİ MISSHALARIM GELDİİİ..

Merhaba sevgili takipçilerim, 
Pazartesi günü MISSHA dan sipariş verdiğim kremim geldi..
Daha önce de aldığım kremlerimi çok severek kullanıyorum...
Biliyorsunuzdur belki Missha sitesini yeniledi ve bizleri bilgilendirmeye yönelik açıklamalar koydular sitelerine..Bence çok hoş olmuş.. Sayfayı incelerken NEDEN MISSHA başlıklı sayfası ilgimi çekti..Burada hangi Missha ürünlerini hangi cilt tipinde ve hangi yaştaki bayanlar kullanmalıdır açıklamışlar..Ben de Missha'nın SIGNATURE REAL COMPLETE BB CREAM'ni merak ediyordum.Kullanabileceğimi okuyunca hemen sipariş verdim ve kapıda ödeme seçeneğini tercih ettim..Böylesi benim için daha iyi oluyor..Tercih meselesi tabii ki..


 Paketi açınca iki tane de deneme ürünü olarak 20- 40 yaş üstü bayanların kullanmaları için çıkarttıkları Salyangoz özü içeren SÜPER AQUA CELL RENEW SNAİL SKIN TREATMENT VE CELL RENEW SNAİL ESSENTİAL MOUSTURIZER nemlendiricilerini gönderdiklerini görünce hoşuma gitmedi değil=)Hemen onları da denedim gayet cildimi yumuşattılar..=)

 Ben çantamda da rahatça taşımam için küçük boylarını tercih ediyorum..Bu kremde de aynen öyle oldu..Sanıldığı kadar çabuk bitmiyor ürünler.. BB kremlerden fazlaca olunca dönüşümlü kullanıyorum..

 Kremi denemek için elime sıktım fakat bir hayli aktı..Kargoda gelirken herhalde baş aşağı çok durmuş..Geri kalanını da yüzüme sürmek zorunda kaldım..Ellerim kremsizken sürdüm o nedenle yapısı bana kuru gibi geldi..Ama daha sonra yüzüme nemlendirici varken sürdüm iyi durdu..Yani bu da diğerleri gibi favorlerim arasında 

Kapatıcılığını ben başarılı buldum..Ellerimdeki lekeler tamamen kapanmadı ama en azından görüntüyü yumuşattı..Bence cildi kuru olanlar rahatlıkla kullanabilirler..Bir de yıkanma ve temizleme derdi olmuyor ya tam da biz hanımların keyifle kullanacağı bir ürün..Sür-makyajını yap-gez dolaş-eve gel-temizlemeden yat-ohh ne rahat..Diğer Missha kremlerimi de yıkamadım hiç de bir şey olmadı..Tecrübeyle sabit..Hem cildi besliyor, kurutmuyor, tedavi ediyor..Daha ne isteriz..anılıyor muyum??
Kendinize çok iyi bakın, mutlu ve sağlıklı kalın..

Eğer almak isterseniz fiyarı: 39 tl ( 30 tl üzeri siparişlerde kargo ücreti ödemiyorsunuz)
Site adresi: http://www.misshashop.net/
Hem güvenilir, hem de ürünleri orjinal..

Ben yazmaktan yorulmuyorum , siz de yorumlamaktan yorulmayın olur mu..Bizler için çok önemlii..

11 Mart 2013 Pazartesi

NYC GÖZ KALEMİM

Merhabalaarrr,
Bu gün bana bir haller oldu ve günün ikinci yazısını  yazmaya başladım.Tabi ki bu yazıyı yazmamdaki sebep dün akşam eşim ve oğlumla beraber gittiğimiz PANORA'daki WATSONS mağazasından aldığım NYC göz kalemi oldu.. Biz hatunların asla vazgeçemediğimiz bir şey bu göz kalemleri..Sayısını ve renklerini bilmeyiz ve sanki ilk defa görmüş gibi aynı renkten bir kaç tane alırız..Benim yaptığımda aynen bu oldu..Rengine bayıldım ve hemen aldım eve bir geldim ki yakın tonda iki tane daha varmış..Mağazalardaki ışık düzeninden olsa gerek gözüme çok farklı görünmüştü..Ama yine de pişman değilim çok hoşuma gitti..Ojemle de uyumlu oldu..Bayıldım tonuna..

Ben her zaman kahverengi gözlerde bu tonları çok beğenirim ve yakıştırırım..Rengi lacivert diye aldım ama çok farklı çıktı..İyi ki de öyle olmuş..




 Boyu da tam bir karış..Yıllarca çok rahat kullanabilirim..Tabii bitmesin diye başkalrını da kullanırsam.. Yıllar evvel Christian Dior lacivert göz kalemi almıştım..Kaybettiğimde çok üzülmüştüm tonu buna benziyordu..Dilerim bunu kaybetmeden bitiririm..





 Sürerken gözüme renginin iyice belirgin çıkması için çok bastırdım..Biraz daha yumuşak olabilir miydi? acaba? diye düşündüm..Gözlerim biraz acıdı..
Benim göz altlarım ne kadar kuru olursa olsun altına göz kalemi süremem, hemen akar.. Özellikle göz altıma sürdüm en ufak bir akma ve bulaşma olmadı..Bu yüzden çok başarılı buldum.. Dilerim akşama kadar bu devam eder...
 Yanılmıyorsam fiyatı 4 tl'ye yakındı ..Diğer serilerini ve renklerini de almayı düşünüyorum..
Numarası 924 In The Navy..
 Bakalım sizler de beğenecek misiniz?
Kucak dolusu sevgiler...



CECİLE OJEM


Selamların en güzeli üzerinize olsun sevgili takip edenlerim,
Bunca zamandır güzellik salonu olan bir kadınım, bu kadar çok oje sürdüğümü hatırlamıyorum..Ne olduysa bu bloğu çıkardıktan sonra oldu..Neredeyse hemen her gün oje tazeliyorum.. Bu duruma eşim bile şaşırdı..Çünkü, ellerim sürekli yıkanmaktan tırnaklarımdaki ojelerim bozulur veya manikür sırasında aseton değince silinirdi ki ne kadar dikkat edersem edeyim..Artık alıştım ve ojelerim çıkınca hemen yenilerini sürüp post hazırlıyorum..
Bu gün sürdüğüm ve daha bozulmamış olan ojem yine sevgili BEGUUMMY nin gönderdiği CECİLE marka oje..Numarası yazmıyor maalesef üzerinde..Rengi buz mavisi tonunda çok beğendiğim bir ton..Spor kıyafetime de uydu..Ayrıca bu benim ilk Cecile ojem oldu..Bunu da belirteyim dedim.. beggummy'e sevgilerimle...






Aslında bu fotolarda amacım göz kalemimin ve ojemin renginin ne güzel uyduğunu göstermekti ama sanki göz masajı yapıyormuşum gibi çıkmışım...Ben de bozmadan yayınlamaya karar verdim..Umarım beğenirsiniz birazcıkta farklı olalım değil mi ama..
Hepinize güzel mi güzel bir hafta diliyorum...

10 Mart 2013 Pazar

MISSHA MASKEM #2

Merhaba benim sevgili takip edenlerim,
Bu gün sizlere uzun zamandır yapamadığım bir maskeyi MİSSHA PURE SOURCE SHEET MASK ALOE'yi yapayım dedim..
Biliyorsunuz Missha artık Türkiye'de de var. İstediğiniz bütün ürünlerini on- line olarak sipariş verebiliyorsunuz..



Maske paketinin içinden tek kullanımlık yüz şeklinde ve doğal pamuk lifinden yapılmış bir bez maske çıkıyor.


Gözleriniz, burnunuz ve ağız çevrenize uygun kesilmiş biçimde delikler var..Yüzünüz temizken uyguluyorsunuz.



 Maskeyi uygulamada zorluk çekmiyorsunuz.
Çok rahatlatıcı bir ferahlık hissi veriyor.
Yüzünüzde 15-20 dakika bekletiyorsunuz..Zaten kurumaya başlayınca anlıyorsunuz çıkarmanız gerektiğini..Elinize bulaşan sıvıdan boyun ve dekoltenize de sürebilirsiniz..Ben öyle yaptım..


Ben yüzüme ağda uygulaması sonrası yaptım maskemi ve bütün gün kalabilen bir kızarıklığım olmadı..Cildim o kadar yumuşak oldu ki yanağımdan makas alasım geldi.....Kendimi Ramses mumyası gibi hissettim..Ama olsun her şeyi sizler için yaptım..Kendim için yaptıysam ne olayım=) 
Yüzünde kızarıklık ve tahriş olanlar için harika bir maske..Bence denemeye değer..
Eğer siz de almak veye bilgi edinmek isterseniz hafifçe bir TIK TIK ...
Güzel günler sizlerle olsun... 



MISSHA Source Pure Plaka Maske (Aloe) Çoklu Dil
Yüz maskesi Aloe vera
Cildinize bol nem verirken cildinizin su ihtiyacınıda karşılar.Kuru,deforme olmuş cildi canlandırır sağlıklı bir cilt oluşmasını sağlar.Anti oksidan koruma sunan özellikle güneşe maruz kalmış yıpranmış cildi yatıştırır,iyileştirir,gençleştiri.
ÖZELLİĞİ
Aloe vera güçlü etkisiyle cildi iyileştirir,güneş yanığı ve tahriş olmuş cildi rahatlatır ve onarır.
Derideki gözenekleri onarır,nem ve besin sağlarken cilde daha parlak ve yumuşak doku olmasını sağlar.
Cildin 4 kat daha fazla su emmesini sağlar.
Derideki ölü cilt hücrelerini onarır aktif hale gelmesini sağlar,kir ve enfeksiyon oluşmasını sağlar ciltde .
Antioksidan koruma sağlar.
Zarar görmüş doku hücrelerini iyileştirir ve hızlandırır.
Yeni cilt dokusunun yenileme ve büyümesini teşvik eder.
Cildin gergin sıkı ve elastik olmasını sağlarken derinin sarkmasını engeller.
Kırışıklıkları ve ince çizgileri onarır bakım yapar oluşmasını ve yaşlanmayı engeller.


NOT: Yukarıdaki bilgileri Missha'nın kendi sitesinden temin ettim..